varesina
Terasz
fejlec1
tonno_pizza
PIZZA
kemence
foglalt_tabla
gosser
portal

Márkházi pálinka

Márkházi? De hol van ez a Márkháza?
Márkházi pálinka

Márkháza egy csodálatos fekvésű zsákfalu a Cserhát hegység Mátra felé eső oldalán Salgótarján és Hollókő között félúton. Természeti szépsége és nyugalma minden turistát ámulatba ejt – mi is rabjává váltunk.

 

Néhány szó a cégről

 

Vállalatunk egy baráti társaságból nőtt ki, az alapító tagokat évtizedes barátág fűzi össze. A közös kalandok alkalmat adtak a pálinkafogyasztás és készítés területén összességében 100 év tapasztalat gyűjtésére, amelyet most kívánunk kamatoztatni.

 

A technológiáról

 

A magyar pálinka hagyományosan kettős lepárlású technológiával készül, azaz az első főzetet – vodkát – még egyszer főzni, azaz finomítani kell. Korunk kihívásaként hazánkban egyre több pálinka készül külföldi technológiával, amely a magyartól eltérő módon, kicsit illatosabb italok elkészítésére alkalmas. Ezt a kihívást egy innovatív technológia kialakításával igyekszünk megválaszolni. A finomító üst után beiktattuk az egykörös lepárlás  lelkét jelentő aromaerősítő oszlopot. Ennek eredményeként pálinkáinkra illenek egyrészt a hagyományos magyar jellemzők, azaz testes, fajsúlyos italok.

 

Másrészt viszont illat- és íztartalomban versenyeznek a legmodernebb idegen technológiákkal. Így kívánjuk megnyitni az utat a pálinka térhódító hadjáratának – hagyományőrző modern italokat állítunk elő.



« vissza

Guiness rekord

Guiness rekord

» Tovább olvasom...
Márkházi pálinka

Kávérekord a Corvinuson

Kávérekord a Corvinuson

» Tovább olvasom/video...
Márkházi pálinka

A kávé eredete

A kávé eredete

» Tovább olvasom...
Márkházi pálinka

Varesina kávé

Varesina kávé

» Varesina kávé
Márkházi pálinka

KAPCSOLAT

Telefon: 0630/757-1794


E-mail: info@ponicaffe.hu