varesina
tonno_pizza
poni_pizza_2021_fejlec
poni_terasz_slider_2021
PIZZA
kemence
foglalt_tabla
gosser

Rendezvényszervezés

Céges rendezvényszervezés, party service!
 
Rendeznényt szervezni ma már nem olyan nagy ördöngösség. Rengeteg ügynökség, catering és party service cég létezik, és szinte minden étterem falára is kiírják, hogy Rendezvények lebonyolítását vállaljuk.

A RENDEZVÉNYSZERVEZŐ FELELŐSSÉGE
Jó is ez a nagy rendezvényszervezői kedv, hiszen a körülöttünk dolgozó kollégákat, ügyfeleket vendégül látni nagyszerű dolog. Az viszont egyáltalán nem mindegy, milyen színvonalon tesszük ezt. Sokan olyan minőségben, olyan eszközökkel és olyan kínálattal dolgoznak, ami "épp csak elegendő" színvonalú party service szolgáltatást eredményez.

VIGYÁZAT! AZ ÉPPEN ELEGENDŐÉRT NEM LEHET RAJONGANI!

Az éppen elegendő tényleg elég szokott lenni? Képzeljük csak el, hogy milyen érzéseket sugall a még éppen elegendő tiszta levegő, a még éppen elegendő ehető élelmiszer, vagy a fennmaradáshoz éppen elegendő pénz!
A party szervízben ez olyan, mint városnézéskor az esti Párizs látványa fények nélkül!
Az éppen elegendő soha nem elég!
Egy vendéglátás, egy party szervíz szolgáltatás esetén különösen nem!


MI MARAD MEG A FEJEKBEN EGY RENDEZVÉNYBŐL?

Ha történetesen nem is lesz hiány semmiben, azért hiányozni fog a bőség érzete. Ez a hiányérzet pedig a megszervezett party, konferencia, állófogadás, esküvő vagy más rendezvény résztvevőiben a kellemes vendéglátás emlékét el fogja homályosítani - ott a rendezvény helyszínén, és később a fejekben egyaránt. Egy-egy rendezvényből pár hónap és egy év után bizony sokkal inkább megmaradnak a vendéglátás körülményei , mint pl. a konferencia előadásán elhangzottak. Ezért is nagyon fontos a profi lebonyolítás, a minőségi party service és az odafigyelés részlete.
 
MINŐSÉGI PARTY SERVICE = ÁTLAGON FELÜLI RENDEZVÉNY!
Ahhoz, hogy egy rendezvény teljes egészében eltérjen az átlagostól, profi szervezés, trendkövető ételek és különleges eszközök kellenek! Ahhoz, hogy sikeres és emlékezetes rendezvényt szervezzünk , ki kell lépni az éppen elegendő kategóriából! Ezért fontos, hogy a rendezvényszervezés első lépése a minőségi party service szolgáltatás megkeresése legyen.
 
RENDEZVÉNYSZERVEZÉSI AJÁNLAT
Nincs két egyforma vendégkör, nincs két egyforma rendezvény sem. Éppen ezért a
Póni Caffe Catering nem sablonokkal dolgozik - sem a menükben, sem az ajánlatokban!
Minden ügyfelünk egyedi, ezért  mindenki személyre, cégre és rendezvényre szabott ajánlatot kap.


A  Póni Caffe Catering ezzel is hozzájárul egy-egy rendezvény sikeres megszervezéséhez!


Kattintson IDE és írja le, hogy Ön milyen rendezvényt tervez!

Mi levesszük a válláról a terhet. Megoldjuk a rendezvényszervezés és a catering apró részletkérdéseit, ha Ön híján van az időnek, energiának és természetesen a megfelelő szakembereknek, amely a rendezvényszervezés és a catering feladatait illeti.


MI A CATERING LEBONYOLÍTÁSÁÉRT VÁLLALUNK TELJES FELELŐSSÉGET!

A catering magas színvonalú bonyolítására hoztuk létre minden igénynek megfelelő háttérbázisunkat, amely szakmai kapcsolatainkat, a képzett személyzetet és a korszerű felszerelést jelenti.

Budapest adottságainak köszönhetően a különleges régi és modern épületek, termek , valamint a rengeteg szabadtér lehetőséget nyújt a válogatásra. Eseményhez illő helyszínt találhatunk bőven. Érdemes kicsit távolabbra is tekintenünk: nemcsak kastélyok, paloták, de kellően felöltöztetve az országban bárhol, bármilyen helyszínen felejthetetlen rendezvények valósulhatnak meg a tevékenységünk nyomán!

Az ember többek között vizuális típus. Nagyon nagy szerepe van életünkben a látványnak. Tudatosan vagy nem tudatosan, de keressük a szépet, az ízléses dolgokat. Ezekkel körülvéve érezzük igazán jól magunkat .

NE FELEDJE, HA CATERING AKKOR PÓNI CAFFE CATERING!

MIT IS JELENT A CATERING SZOLGÁLTATÁS PONTOSAN?
Nap mint nap találkozhatunk ezzel az egyre népszerűbb kifejezéssel, azonban sokak számára nem világos, hogy mit is takar.

A catering angol eredeteű szó, amelynek a jelentése a tömeg-élelmezés, ellátás, közétkeztetés. lényegében több ember egyszerre történő étkeztetése különböző keretek között. Hazánkban leginkább partikon, bálokon, esküvőkön, és különböző nívós rendezvényeken veszik igénybe ezt a fajta szolgáltatást. Lehet hideg és melegkonyha egyaránt, azonban az étel elkészítése nem a helyszínen történik.

Így lehetséges, hogy szinte bárhol az ország területén igénybe vehető a catering szolgáltatás. Az eredeti jelentéshez képest annyiban módosult a cateringgel kapcsolatos tevékenységi kör, hogy gyakran nem csak maga az étkeztetés, hanem a teljes rendezvény lebonyolítása is vele jár.

Cégünk a catering mellett minden rendezvényszervezéssel kapcsolatos feladatot maximális profizmussal lát el, hogy Ön csak a vendégekre koncentrálhasson. Ha szeretne egy felhőtlen és nívós esemény házigazdája lenni, válasszon minket!

VEGYE FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK MÉG MA!

KAPCSOLAT

MIÉRT ELŐNYÖS A CATERING SZOLGÁLTATÁSUNK?
Az esetek többségében már maga a rendezvény általános szervezési teendői is problémát okoznak olyasvalakinek, akinek nincs kellő tapasztalata ezen a téren, vagy csupán nem áll rendelkezésére elegendő idő mindezt kézben tartani. Ha még hozzá számoljuk ehhez az étkeztetéssel kapcsolatos teendőket is, szinte elképzelhetetlen , hogy egyetlen személy mindent uralni tudjon , ha nem profi szervező.

Mi ezt az időt megspóroljuk Önnek , ha minket bíz meg a rendezvény szervezésével és a catering feladatok ellátásával , azzal két legyet üt egy csapásra. Ha azonban csak a catering hiányzik a rendezvényéről , abban is állunk a rendelkezésére. Számos hagyományos és exkluzívabb ételből válogathat, az összejövetel stílusához igazodva. Ha minket választ, nemcsak időt de pénzt spórolhat.

Nem kell külön cégekkel egyeztetni, konzultálni , hiszen egy helyen megkap mindent , amire szüksége van. Ráadásul mindezt igen kedvező áron biztosítjuk , azonban ez nálunk nem megy a minőség rovására!

HA EGY FELEJTHETETLEN RENDEZVÉNYT SZERETNE POMPÁS ÉTELEKKEL, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT MÉG MA!

A TÖKÉLETES ESKÜVŐI MENŰ!
Esküvőt szervez? Szeretné, ha a nagy napon minden tökéletes lenne, bele értve ebbe a cateringet is?
Egy nagy esküvő vendégeire főzni nem egyszerű dolog. Rengeteg olyan praktika , apró fogás létezik , melyeket csakis a rutinos szalmabeliek ismerhetnek, akik gyakorlatilag az életük javarészét a vendéglátásban töltötték. Biztos Önök is jártak már úgy egy nagyobb vendégsereg tagjaként, hogy mire kihozták az ételt, kihűlt vagy éppen rengeteg időt kellet rá várni.

Ha szeretné mindezt a kellemetlenséget elkerülni, akkor válassza a Póni Caffe Cateringet!

Tapasztalt kollégáink otthonosan mozognak az esküvőszervezés területén, így még abban is tudnak segíteni, hogy milyen ételeket szervírozzanak fel , milyen legyen a catering. Az esküvői menü összeállításánál mindenképp érdemes figyelembe venni a násznép összetételét, vagyis nagyjából milyen ételeket részesíthetnek előnyben a vendégek. Ezen felül az esküvőnk helyszíne ás stílusa is befolyásoló tényező.

Varesina kávé

Varesina kávé

» Varesina kávé

Guiness rekord

Guiness rekord

» Tovább olvasom...

Kávérekord a Corvinuson

Kávérekord a Corvinuson

» Tovább olvasom/video...

Pizza története

Pizza története

» Tovább olvasom...

KAPCSOLAT

Telefon: 0630/757-1794


E-mail: info@ponicaffe.hu