varesina
tonno_pizza
poni_pizza_2021_fejlec
poni_terasz_slider_2021
PIZZA
kemence
foglalt_tabla
gosser

Kávérekord a Corvinuson

A világ legnagyobb képét rakták ki megtöltött kávéspoharakból diákok vasárnap a Corvinus Egyetemen; a 64 négyzetméteres, vagyis kicsivel több mint 8x8 méteres mozaikkép egy kipipált csillagot ábrázol.
Kávérekord a Corvinuson

A kávéspohárkép-rekordot a Budapesti Corvinus Egyetemen állította fel az intézmény 25 MBA hallgatója 4 óra alatt, 6400 átlátszó műanyag kávéspoharat és 1600 liter kávét felhasználva. Az egyetem és a sztarold.hu hírkereső portál közös akciójában minden egyes hallgatónak 256 poharat kellett megtöltenie kávéval, majd elhelyeznie azt a kép előre meghatározott pontján. Mint Kocka Máté a szervezők részéről az MTI-nek elmondta, a hírkereső emblémáját idéző mozaikkép elkészítéséhez négyféle - feketekávé, cappuccino, latte és latte light - színt alkalmaztak. Gaják Petra, a sztarold.hu szóvivője kijelentette, hogy a rekordkísérlettel, amelyben különböző nemzetek fiataljai vettek részt, azt mutatták meg, "mennyire határtalan a világunk". Móricz Péter MBA programigazgató szerint az egyetem büszke arra, hogy hallgatói is részesei a világrekordnak. A helyszínen a magyarországi Guinness-rekordok regisztrátora, Sebestyén István hitelesítette az akciót.

Az eddigi csúcstartó egy 4,9x7,6 méteres, Elvis Presley arcát ábrázoló kép volt, amelyhez 5642 poharat használtak fel, tízféle árnyalatban, augusztusban Honoluluban, a Hawaii-szigeteken. A magyarországi mozaikkép ennek majdnem a kétszerese. A még korábbi rekorder 3604 csészéből állt és Mona Lisát ábrázolta.

 « vissza

Nyitvatartás

Nyitvatartás:

HÉTFŐ

ZÁRVA

KEDD

ZÁRVA
Ideiglenes zárva tartás

a kialakult energia áremelés miatt.

SZERDA

12 - 22 óráig
rendelésfelvétel:

11.30 - 20.30-óráig

CSÜTÖRTÖK

12 - 22 óráig
rendelésfelvétel:

11.30 - 20.30-óráig

PÉNTEK

12 - 22 óráig
rendelésfelvétel:

11.30 - 20.30-óráig

SZOMBAT

12 - 22 óráig
rendelésfelvétel:

11.30 - 20.30-óráig

VASÁRNAP

12 - 21 óráig
rendelésfelvétel:

11.30 - 20.30-óráig

Elhelyezkedés

Elérhetőség

Rendelés felvétel:
(csak telefonon)


Szerdától - Vasárnapig

11.30 - 20.30-óráig

Hogyan készítsünk tökéletes cappuccinot otthon?

Rólunk írták!

Távol a belvárostól – külkerületi éttermek, street foodosok

Lehet, hogy vannak olyan budapesti utcák, ahol szinte képtelenség a bőség zavara miatt helyet választani, hogy merre ebédeljünk/vacsorázzunk, de mi a helyzet a külsőbb kerületekkel? Ezt a kérdést jártuk körbe, találkozván régi nagy kedvencekkel, bátor újítókkal, eleganciával és vagány street fooddal is. Örömmel nyugtáztuk, hogy remek hamburgert, pizzát, de még klasszikus magyaros ízeket is találunk a belvároson kívül.

XXI. kerület
Póni Caffe & Pizza


A csepeli Póni névadása nem véletlen, hiszen a Csikó sétányon találjuk az olaszos éttermet, pizzériát. Bruschetták, saláták, pasták és néhány nemzetközibb húsétel mellett a pizza a helyi kedvenc, mely tradicionálisan, fatüzelésű kemencében készül. Természetesen kiszállítanak a környékre, de pizzából a forró, legminőségibb élményt ott fogyasztva élhetjük át. Mi a pármai sonkásra szavazunk.

forrás: WE LOVE BUDAPEST,


Pizza & Bor!

A csepeli Póni Pizza szép csendben a kedvenc pizzériám lett. Július 25-én harmadszor is megrendezzük náluk kézműves borestünket. Semmi bonyolultra nem kell gondolni; a szervezkedés lényege, hogy aki ezen az estén ellátogat a Póniba, hogy ott szépen megvacsorázzon, azt meginvitálom egy jó pohárka kézműves borra! ;)

A helyfoglalás javallott.

A Póni - ahogy neve is sugallja :) - pici, ezért javallott az asztalfoglalás, amit a következő elérhetőségeken tehetnek meg:

telefon: +36307571794

e-mail: info@ponicaffe.hu

Egyébiránt

web: www.ponicaffe.hu

cím: 1213 Bp. Csikó sétány 2/b.

Borbaráti Üdvözlettel:

Kovács Antal

Pincearon.hu -

Kézműves borok társaságában!

Gyí, te cocó: Póni Pizzéria

Kézműves borest vol. 2.
Pénteken, este 7 órától ismét Csepel! Múlt havi borestünk olyan jól sikeredett a pizza szentélyben, hogy nincs mese, repetázunk. Az előző alkalom "nagy történéséről" pár héttel ezelőtt elfelejtettem beszámolni, na de most :

Zajlik a vacsora szépen rendben a CSIKÓ sétányon a PÓNIBAN, egyszer csak megérkezik két vendég LÓHÁTON! Mondanom sem kell, kerekedett a szeme mindenkinek. Én például annyira meglepődtem, hogy még fotót is elfelejtettem készíteni. Nesze neked 8 mpixeles, vágódeszka méretű okostelefon... :D

A vendéglő félelmetesen jó pizzái és tésztái mellett két extra fogás is kínálatra kerül pénteken. Az egyik egy grillezett kacsamáj lesz, sült almakarikával és kalács pirítóssal. A másik étek pedig egy rózsaszínűre sütött kacsamell, vargányával és zöldfűszeres polentával.

Figyelem: a  vacsora vendégek számára egy jó pohárka kézműves borral kedveskedünk!

Érdemes asztalt foglalni, mert a Póni teraszán nincs túl sok asztal, nehogy lemaradjon: +36307571794.

Nagy Szeretettel:

Kovács Antal, örökös magyar sommelier-bajnok

KAPCSOLAT

Telefon: 0630/757-1794


E-mail: info@ponicaffe.hu